,

Peters historie – Vedvarende rygproblematikker, der blev løst

rygproblematikker

Tilbage i 2009 får Peter konstateret to diskusprolapser i ryggen, hvilket skaber vedvarende rygproblematikker. Efter seks måneder hos RecoverFit, går han fra ikke at kunne træne med vægt på ryggen til 120 kg squat regelmæssigt.

Læs mere

,

Henriks historie – Fra skrækskade til cykelklar igen på rekordtid

D. 5. juni 2018 er Henrik er ude og køre mountainbike. Denne tur ender dog med et dobbelt brud på hofteskålen, et skadet korsben og to brækkede ribben. Fire måneder senere er han tilbage på cyklen – fra skrækskade til cykelklar igen på rekordtid.

Læs mere

,

Kims historie – En uheldig bevægelse

Nogle skader kommer bare ud af det blå. Kim laver en simpel bevægelse på sit arbejde. Dette ender med at forvolde ham store smerter og hindre mobiliteten i skulderen gevaldigt.

Læs mere

,

Sofias historie – Der er altid en vej

Efter at have besøgt og haft kontakt med den ene fysioterapeut efter den anden omkring en armskade, var frustrationen på sit højeste. Blot 2 besøg senere hos RecoverFit, er Sofia nu smertefri og godt på vej til at komme sig helt.

Læs mere

, , , , , ,

Grundtræning off-season Fase 2

Skadesforebyggende træning

Her i anden del af grundtræningen vil vi kigge på noget mere eksplosivitet i off-season. Ikke den cardiobaserede del men den del for de fleste er lidt mere kedelig, nemlig styrke og stabilitetstræningen. Læs mere

, , , , , ,

Grundtræning off-season fase 1

Skadesforebyggende grundtræning

I denne serie af videoer vil vi kigge på grundtræningen i off-season. Ikke den cardiobaserede del men derimod den del, der for de fleste er lidt mere kedelig; nemlig styrke og stabilitetstræningen. Læs mere

, , , , ,

Tri grundtræning

Coach Gregers Christensen fra Credo Endurance og fysioterapeut Claus Sørensen fra RecoverFit snakker lidt om sammenspil i træning og skadesforebyggende træning.