Fysioterapeut.

Anne Weinreich Svendsen

Anne Weinreich Svendsen – fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut i januar 2018 og har herudover en bachelor i idræt fra Aarhus Universitet.

I mit job som fysioterapeut hos RecoverFit brænder jeg for at finde det rette forløb, som er skræddersyet til den enkelte person. Jeg sætter den menneskelige relation i højsædet og søger altid at se det hele menneske.

Jeg har dyrket triathlon på højt niveau i flere år og sammen med min idrætsuddannelse har jeg en bred erfaring inden for træning – både teoretisk og praktisk.

Jeg har på egen krop følt både op- og nedture i forbindelse med mange timers træning og konkurrence. Jeg finder det mentale aspekt bag sport virkelig interessant og vigtigt. Det mentale perspektiv er ikke kun vigtigt i sportsudøvelse, men også i det fysioterapeutiske forløb hos mig.

Fysioterapi og optimering af cykelryttere og triatleter

Jeg har været idrætslærer på Dronninglund Gymnasium, og er nu tilknyttet multisportsbutikken Fusion Sport Aalborg ved siden af mit job hos RecoverFit. Jeg er uddannet indenfor Retül bikefitting, hvilket jeg tilbyder i butikken, og kan i kombination med fysioterapien optimere præstation og forebygge skader hos cykelryttere og triatleter.

Ydermere er jeg i gang med at uddanne mig, som Certified Mulligan Practitioner.

Som din fysioterapeut kan jeg tilbyde…

100 % skræddersyede forløb, hvor individet er i fokus. Frem for at behandle skaden, har jeg valgt at tilbyde fysioterapi, hvor det hele personen der behandles, og du inkluderes derfor aktivt i dit behandlingsforløb. Således tillader jeg mig også at stille krav til dig, når du indgår et forløb her hos RecoverFit – på fuldstændig samme måde som at du naturligvis har krav til mig som fysioterapeut.

Lad mig hjælpe dig.

RecoverFit har ambitioner på dine vegne. Ambitioner om at styrke din krop og ambitioner om at bidrage til såvel fysisk som mental sundhed.

Jeg tager mig god tid til dig og hjælper dig til at blive mere begejstret for træningens positive bivirkninger!

Book tid