Fysioterapeut Hjørring.

Henrik Vestergaard Jensen

Henrik Vestergaard Jensen – din fysioterapeut Hjørring

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN Aalborg i 2012 og har siden arbejdet i privat regi på klinik i Hjørring og Brønderslev. Dette har givet mig stor erfaring indenfor behandling af en lang række skader i bevægeapparatet. I forbindelse med behandling er det en prioritet for mig, at du som patient føler dig hørt og medbestemmende i forhold til behandlingsforløbet. Således at vi sammen får dig hurtigst muligt tilbage til, at kunne gøre det der giver kvalitet i dit liv.

Jeg har blandt andet arbejdet med:

  • Klinik i Hjørring og Brønderslev
  • Sportsskader i
    • Hjørring HK 2018-
    • Vendsyssel FF 2009-2011

Fysioterapeut i Hjørring med supplerende videreuddanelse

Jeg har gennemført videreuddannelse og eksamen indenfor Mulligan konceptet, der er en videreudvikling af den klassiske manuelle terapi. Metoden bruges hvis den kan anvendes smertefrit, og effekten er øjeblikkelig, såfremt den er passende til den enkeltes problem. Supplerende har jeg gennemført videreuddannelse og eksamen indenfor Mckenzie konceptet, som er verdensanerkendt til behandling af særligt rygproblematikker. Derudover supplerende videreuddannelse specifikt rettet mod diagnosticering og behandling af diskusprolaps.

Jeg påbegyndte uddannelsen til osteopat i 2017 og inddrager løbende elementer heraf i mine behandlinger. (Danske Osteopater – hvad er osteopati?)

Som din fysioterapeut i Hjørring kan jeg tilbyde…

100 % skræddersyede forløb, hvor individet er i fokus. Frem for at behandle skaden, har jeg valgt at tilbyde fysioterapi, hvor det hele personen der behandles, og du inkluderes derfor aktivt i dit behandlingsforløb. Således tillader jeg mig også at stille krav til dig, når du indgår et forløb her hos RecoverFit – på fuldstændig samme måde som at du naturligvis har krav til mig som fysioterapeut.

Lad mig hjælpe dig.

RecoverFit har ambitioner på dine vegne. Ambitioner om at styrke din krop og ambitioner om at bidrage til såvel fysisk som mental sundhed.

Jeg tager mig god tid til dig og hjælper dig til at blive mere begejstret for træningens positive bivirkninger!

Book tid