Fysioterapeut.

Morten Westphal Rasmussen

Morten Westphal Rasmussen – fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN i Aalborg og har valgt at videreuddanne mig gennem en kandidat i Klinisk Videnskab og Teknologi på Aalborg Universitet. Her arbejder vi bl.a. med analyse, vurdering og udvikling af klinisk praksis på en veldokumenteret og innovativ måde.

Som fysioterapeut sætter jeg en dyd i at holde mig fagligt opdateret og jeg dygtiggør mig gennem kurser og videreuddannelse. På den måde sikrer jeg, at jeg kan tilbyde en høj faglig og kompetent behandling. Jeg har deltaget i kurser inden for skulderbæltet og nakken, albue og hånd, kinesiotape og akupunktur. I løbet af vinteren 2018 forventer jeg at deltage i kurset omkring Mulligan underekstremitet og i løbet af foråret kurser omkring bækken, knæ og ankel samt Mulligan overekstremitet.

Fysioterapi med inddragelse i behandlingen

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at inddrage dig i behandlingen, på en måde hvor at du føler dig hørt og så vi i fællesskab kan skabe et behandlingsforløb hvor du aktivt deltager. Jeg vil tillade mig at stille krav til dig, på fuldstændig samme måde som du naturligvis også vil stille krav til mig som fysioterapeut.

Foruden fysioterapi tilbyder jeg personlig træning, hvor du sætter målet og vi sammen finder vejen.

Som din fysioterapeut kan jeg tilbyde…

100 % skræddersyede forløb, hvor individet er i fokus. Frem for at behandle skaden, har jeg valgt at tilbyde fysioterapi, hvor det hele personen der behandles, og du inkluderes derfor aktivt i dit behandlingsforløb. Således tillader jeg mig også at stille krav til dig, når du indgår et forløb her hos RecoverFit – på fuldstændig samme måde som at du naturligvis har krav til mig som fysioterapeut.

Lad mig hjælpe dig.

RecoverFit har ambitioner på dine vegne. Ambitioner om at styrke din krop og ambitioner om at bidrage til såvel fysisk som mental sundhed.

Jeg tager mig god tid til dig og hjælper dig til at blive mere begejstret for træningens positive bivirkninger!

Book tid