Mulligan Konceptet.

Mulligan-metodens principper går ud på, at sikre et så smertefri og heri så inddragende behandlingsforløb som muligt. Den tager sit udgangspunkt i individet, og fordrer at klienten deltager aktivt i behandlingsforløbet.

Hos RecoverFit er vi alle Certified Mulligan Practitioners, og du kan derfor forvente, at fysioterapeuter hos os behandler ud fra Mulligan Konceptets principper.

Vi sætter dig i spil ved hjælp af Mulligan fysioterapi.

Mulligan fysioterapi tager nemlig sit udgangspunkt i individet og arbejder derigennem med de muligheder, som netop du har, for at indgå aktivt i et behandlings-/genoptræningsforløb. Vi er alle Certified Mulligan Practitioners eller på vej til det, og du kan således forvente, at fysioterapeuter her hos RecoverFit behandler ud fra Mulligan-metodens principper, der først og fremmest går ud på at give dig en smertefri og ikke mindst inddragende behandling.

Fysioterapeut

Claus Sørensen

Ejer

Fysioterapeut, CMP

Fordelene ved behandling med Mulligan fysioterapi.

Der er flere forskellige fordele ved at behandle smerter og skader ved hjælp af Mulligan metoden. Her taler vi både om selve behandlingen og de øvelser, vi sammen arbejder med, når du kommer her, men der er også tale om det behandlings- eller genoptræningsforløb, du gennemgår her hos RecoverFit.

Således er fordelene ved Mulligan:

  • At såvel undersøgelse som behandling er smertefri – udover den ømhed, der er et naturligt resultat af den smertefulde kropsregions overfølsomhed for berøring.
  • At behandlingen ikke indeholder pludselige bevægelser, manipulationer mv.
  • At du øjeblikkeligt kan mærke ændringen; En øget bevægelighed og mindre smerte ved fx at løfte armen, bøje ryggen, løfte en vægt eller løbe.
  • At du sandsynligvis undgår et langt og smertefuldt behandlingsforløb. Ofte vil få behandlinger være tilstrækkelige.

Mulligan fysioterapi ved RecoverFit.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med Mulligan fysioterapi eller er du klar til et behandlings-/genoptræningsforløb, hvor DU selv bliver en vigtig del af forløbet? Så book en tid her på siden eller tag kontakt på info@recoverfit.dk eller tlf. 25588579 .

Døjer du med smerter?

ELLER

Vil du bare gerne i kontakt med os, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende os en e-mail på: info@recoverfit.dk

Du kan også give os et kald på telefon:+45 25588579

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe med at løse netop din problemstilling.

Book tid