Mulligan Konceptet

Mulligan-metodens principper går ud på, at sikre en så smertefri og inddragende behandlingsforløb som muligt. Den tager sit udgangspunkt i individet, og fordrer at klienten deltager aktivt i behandlingsforløbet.
Der er flere fordele ved at behandle smerter og skader med afsæt i Mulligan Konceptet:

  • Undersøgelse og behandling er smertefri. Man kan opleve ømhed, hvilket er en naturlig konsekvens af, at man begynder at bruge kroppen igen.
  • Behandlingen indeholder ikke pludselige bevægelser, manipulationer mv.
  • Man mærker en øjeblikkelig forbedring – øget bevægelighed og mindre smerte ved f.eks. at løfte arme, bøje ryggen eller løbe
  • Sandsynligheden for at at undgå et langt og smertefuldt behandlingsforløb mindskes. Ofte vil få behandlinger være tilstrækkelig.

Hos RecoverFit er vi alle Certified Mulligan Practitioner, og du kan derfor forvente, at fysioterapeuter hos os behandler ud fra Mulligan Konceptets principper.

Vi sætter dig i spil ved hjælp af Mulligan fysioterapi.

Mulligan fysioterapi tager nemlig sit udgangspunkt i individet og arbejder derigennem med de muligheder, som netop du har, for at indgå aktivt i et behandlings-/genoptræningsforløb. Vi er alle Certified Mulligan Practitioner eller på vej til det og du kan således forvente, at fysioterapeuter her hos RecoverFit behandler ud fra Mulligan-metodens principper, der først og fremmest går ud op at give dig en smertefri og ikke mindst inddragende behandling.

Fysioterapeut

Claus Sørensen

Ejer

Fysioterapeut, CMP

Fordelene ved behandling med Mulligan fysioterapi.

Der er flere forskellige fordele ved at behandle smerter og skader ved hjælp af Mulligan metoden. Her taler vi både om selve behandlingen og de øvelser, vi sammen arbejder med, når du kommer her, men der er også tale om det behandlings- eller genoptræningsforløb, du gennemgår her hos RecoverFit.

Således er fordelene ved Mulligan:

  • At såvel undersøgelse som behandling er smertefri – udover den ømhed, der er et naturligt resultat af den smertefulde kropsregions overfølsomhed for berøring.
  • At behandlingen ikke indeholder pludselige bevægelser, manipulationer mv.
  • At du øjeblikkeligt kan mærke ændringen; En øget bevægelighed og mindre smerte ved fx at løfte armen, bøje ryggen, løfte en vægt eller løbe.
  • At du sandsynligvis undgår et langt og smertefuldt behandlingsforløb. Ofte vil få behandlinger være tilstrækkelige.

Mulligan fysioterapi ved RecoverFit.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med Mulligan fysioterapi eller er du klar til et behandlings-/genoptræningsforløb, hvor DU selv bliver en vigtig del af forløbet? Så book en tid her på siden eller tag kontakt på info@recoverfit.dk eller tlf. 21 70 88 95.

Døjer du med smerter?

ELLER

Vil du bare gerne i kontakt med os, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende os en e-mail på: info@recoverfit.dk

Du kan også give os et kald på telefon:+45 2170 8895

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe med at løse netop din problemstilling.